Sparta Entrée
Veilige fiets met lage instap voor een veilig gevoel

De Sparta Entrée is een enorm veilige damesfiets. Dankzij de lage instap kan er eenvoudig op- en afgestapt worden met een veilig gevoel. Ook is deze fiets voorzien van dikkere banden. Dit draagt niet alleen bij aan de veiligheid maar ook aan het fietscomfort! Met de Shimano Nexus 7 versnellingen is het altijd mogelijk om in een voor jou ideale trapfrequentie te fietsen.

Sparta Amazon 4 life
Van stoere stadsfiets naar moeder fiets in één handomdraai

De Sparta Amazone 4 Life is de ideale stadsfiets voor de slimme moeder! Het stuur van deze fiets is met het handige meegeleverde verlengstuk gemakkelijk naar voren te plaatsen, waardoor er genoeg ruimte ontstaat tussen zadel en stuur voor een kinderzitje. Achterop kunnen diverse zitjes rechtstreeks op de extra sterke verlengde drager geplaatst worden.

Sparta Sense
Stoer, sportief en praktisch, Deze fiets heeft het allemaal

De Sense is een praktische en comfortabele stadsfiets die opvalt dankzij het stoere, sportieve en sterke uiterlijk. De verende voorvork, veilige rollerbrakes en automatische verlichting zorgen voor extra comfort tijdens het fietsen. Deze stoere fiets kan daarnaast makkelijk met je meegroeien, want kinderzitjes zijn gemakkelijk te monteren.

Sparta Country Tour
Trendy omafiets met een stoere landelijke look

Country Tour; ook wel de eigentijdse omafiets genoemd. Karakteristiek en stoer! De fiets heeft een fraaie lederlook jasbeschermer, zadel en handvatten, maar ook een unieke RVS stijlelement (ook wel ornament genoemd) in het frame. De tweebeenstandaard, voor- en achterdrager en stuurblokkering maken deze trendy stadsfiets ook nog eens erg praktisch.

Sparta Lola Jo
Stijlvol en sierlijke fietsen met stevige voordrager

Stijvol en sierlijk fietsen, dat doe je met de Lola Jo. Door zijn fraaie vormgeving, populaire kleurstellingen en stevige voordrager is dit een ideale fiets. Daarnaast is hij bijzonder compleet uitgevoerd met tweebeenstandaard, stuurblokkering en achterdrager.

Sparta Pick up plus
Origineel voorzien van een hoogwaardig frame

De Pick-Up Plus is een stoere no-nonsense stadsfiets met een aluminium frame van hoogwaardige kwaliteit. Het stoere zit hem in de dikke voor- en achterdrager en de tweebeenstandaard die deze transportfiets helemaal compleet maken. Deze transportfiets is verkrijgbaar met 3 versnellingen en terugtraprem en met 7 versnellingen en rollerbrakes.